Samen sterk

Man en vrouw als intieme bondgenoten

Het huwelijk is bedoeld als veilige plek. Maar het leven is niet altijd veilig en heeft vaak meer het karakter van een oorlog. Mensen lijken vaak elkaars tegenstanders te zijn en we worden dagelijks geconfronteerd met het kwaad in vele gedaanten. En geestelijk gezien is de aanwezigheid van een tegenstander zeker een realiteit. Zelfs binnen huwelijken ontwikkelen de partners zich vaak tot tegenstanders en voelen ze zich niet meer veilig bij elkaar.

Het is Gods bedoeling dat onze huwelijkspartner onze bondgenoot is – onze allerbeste vriend, boezemvriend, onze minnaar, onze medestrijder in de geestelijke oorlog tegen de krachten van de boze.┬áDit boek nodigt ons allemaal uit om te leren worstelen in overeenstemming met bijbelse principes over hoe God het huwelijk heeft bedoeld en als huwelijkspartners boezemvrienden voor het leven te worden.

Counselor Dan Allender en theoloog Tremper Longman maken weer gebruik van boeiende fictie en doordringende non-fictie, net als in hun vorige boek ‘Hoog inzetten’

Auteurs

Dan Allender, Tremper Longman III

ISBN

9789076596112

Uitvoering

Paperback

Omvang

343 p.