Koninklijk karakter

Praktische toerusting voor beginnende leiders
Door Tom Yeakley

Om als leider impact te hebben, is karakter veel belangrijker dan ervaring met leiderschap. Tom Yeakley heeft meer dan dertig jaar ervaring met de toerusting van beginnende leiders. Met dit praktische boek biedt hij handvatten om doelbewust positieve karaktereigenschappen te ontwikkelen.

Uitleg, praktische oefeningen en bijbelstudie aan de hand van tien essentiƫle karaktereigenschappen maken dit handboek tot een must voor iedereen die zich bezighoudt met discipelschap en toerusting.

ISBN

9789076596068

Uitvoering

Paperback

Omvang

224 p.

Ik heb Tom Yeakley leren kennen als wijze, ervaren leider met een enorme passie voor studenten en jonge leiders. De afgelopen jaren is hij vaak naar Nederland afgereisd om jonge leiders te coachen en te ondersteunen. Koninklijk karakter gaat in op Gods uitdaging om te investeren in een van de meest fundamentele aspecten van ons leven en leiderschap: karaktergroei. Het boek is praktisch, diepgaand en relevant en wordt steeds enthousiast ontvangen in onze training en toerusting van staf, trainees en studenten.

  • Laurence Koo, Navigators World Missions staf USA

Auteur:

Tom Yeakley Tom Yeakley en zijn echtgenote Dana behoren al sinds 1978 tot de Navigatorstaf. Een tijdlang werkten ze als zendelingen in IndonesiĆ«. Na hun terugkeer in de Verenigde Staten in 1994 maakten ze deel uit van het leiderschapsteam van het Amerikaanse studentenwerk. Sinds 2003 reist Tom de hele wereld over om leiders van Navigators studentenwerk te […]